Majoitus

AaltoSaha Kokous- ja Juhlahuvila

 Edustushuvila AaltoSahan yläkerrassa on 6 uutta erillistä viihtyisää makuuhuonetta, joissa on makuupaikkoja yhteensä 16 henkilölle.

Kahden henkilön makuuhuoneita on kolme, joista yksi on ajateltu sviittihuoneeksi. Kahdessa makuuhuoneessa on kolme vuodetta ja yksi makuuhuone on neljälle henkilölle. Huoneet ovat valoisia ja tilavia. Yläkerrassa on myös WC.

AaltoSaha Kokous- ja Juhlahuvila

Lomakylä Solaniemi

Lomakylä Solaniemi sijaitsee kävelymatkan päässä Edustushuvila AaltoSahalta. Solaniemessä on 16 eritasoista omavaraista lomamökkiä 2-8 henkilölle. Lomakylä Solaniemi tarjoaa monimuotoista majoitusta 30 ha:n luonnonkauniissa Solaniemessä omassa rantamökissä aivan omassa rauhassaan. Solalan tilan perinteikkäässä ja laajassa pihamiljöössä on myös useita pienempiä mökkivaihtoehtoja.

Yhdistä rentouttava loma sekä juhlat ja vietä vaikka koko viikko lomamökissä.Lomakylä Solaniemessä voit nauttia mökkeilystä, luonnosta ja palveluistamme kaikkina vuoden aikoina. AaltoSahan ja Lomakylä Solaniemen yhteismajoitusmäärä on 90 henkilöä ja kesällä majoitusmäärä on 115 henkilöä. Lomakylä Solaniemen lomamökkejä vuokrataan myös muille asiakkaille, joten halutessasi varauksen majoituksesta on varaus tehtävä ajoissa.

Lomakylä Solaniemi

Lomamökkien etäisyydet AaltoSahalta

Alle 200 m ; Puutarhamökki, Pimakka ja Pihamökki (käytössä kesäkauden)

Alle 500 m ; Kelokolo, Elmeri, Nestori ja Peltosen mökki

Alle 1 km ; Villa Punatulkku ja Simola

Noin 1,5 km ; Sinivuokko, Kallio-Orava, Rengaskallio, KultaHonka, Tiirala, Teerilä

Lomamökkien etäisyydet AaltoSahalta