Saunatilat

Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat
Saunatilat

Saunatilat

Koe saunan rentouttava ja parantava vaikutus kokouksen tai juhlien yhteydessä Pirkanmaalla Längelmäveden rannalla lähellä Tamperetta. Saunatiloihin kuuluu iso sauna, pesuhuone kolmella suihkulla ja takka/pukuhuone.

Juhlien viettäjät, kokousryhmät, seurat, yhdistykset, kerhot, ystäväryhmät, polttarit yms. ovat tervetulleita nauttimaan illanvietosta saunomisen ja yöpymisen merkeissä.

Suureen SunSaunaan mahtuu kerralla isompikin ryhmä saunomaan ja nauttimaan pehmoisista löylyistä. Saunan tunnelmallisen valaistuksen takaa puun pinnasta heijastuva valaistus. Saunan ja pesuhuoneen väliseinässä oleva lasiseinä tekee tilavaikutelmasta avaran sekä tuo saunan tunnelmallisen kuituvalaistuksen parhaat puolet esiin.

Hyvät löylyt saunassa takaa Pilari IKI-kiuas. Suuren kivimäärän ansiosta saunan löylyt ovat lempeän pehmeät tai miehekkään tuhdit, silti tarpeeksi happirikkaat pitempäänkin nautintoon.

Onko sinulla etsinnässä kokoustilat Tampereen läheltä? Vain tunti Tampereelta ja AaltoSahan Edustushuvilan saunatilat sekä juhla- ja kokoustilat varmistavat onnistuneet juhlat ja tapahtumat!

Saunatilat

Suihkutilat

Uusi, moderni suihkutila on kutsuva ja kaunis. Suihkutiloissa on kolme sadesuihkua. Sadesuihku luo ylellisen suihkunautinnon.

Kiireinen arki vaatii vastapainoksi jotain hemmottelua. Tällaisen hemmottelutuokion voi järjestää ylellisellä suihkuhetkellä saunan ja ulkoporealtaan yhteydessä. Sadesuihku vie suihkuttelun aivan eri ulottuvuuksiin, se tekee suihkuhetkestäsi entistä mukavamman. 

Suihkutilasta pääsee takkahuoneen kautta houkuttelevaan ulkoporeammeeseen ja uimaan virkistävään järviveteen tai istuskelemaan terassille.

Suihkutilat

Takkahuone

Takkahuone toimii saunatilojen pukuhuoneena. Tässä tilassa on iso pehmustettu polyrottinki-istumaryhmä, takka, iso jääkaappi juomille, wc, pesutorni ja siivouskaappi. 

Saunominen, uinti ja ulkoporeallas yhdistyvät tässä tilassa upeasti, koska järvi on aivan vieressä. Takkahuoneesta pääsee isolle terassille, josta johtaa kivetys laiturille, hiekkarantaan ja saareen. 

Saunomisen välissä voit levähtää sohvan ääressä. Takkahuoneessa nautit takkatulen loimusta, saunajuomista ja ystävien seurasta. Sohvaryhmältä on kaunis järvinäköala, jota voit ihailla.

Takkahuone

Night Spa

Anna itsesi eläytyä rentoutumassa lämpöisessä ulkoporealtaassa nautiskellen kylmää poreilevaa juomaa tähtitaivaan alla, talvituiskussa tai ihaillen upeaa auringon laskua. 

Tule rentoutumaan ja päästä irti kiireestä.

Voit tulla perheesi, ystäviesi, työkavereidesi tai kokousvieraittesi kanssa viettämään rattoisaa, viihteellistä tai rauhoittavaa aikaa, joka usein jatkuu aamun tunneille asti. Jacuzzi ulkoporeallas antaa eksoottisen kokemuksen ystävillesi ja kokousvieraillesi.

Night Spa