Aktiviteetit

Tapahtumatuotanto Voltti

Tapahtumatuotanto Voltti on kokenut tapahtumajärjestäjä. Suunnittelemme, ideoimme ja toteutamme laadukkaita tapahtumia monivuotisella ammattitaidolla. Erityistä osaamisaluettamme ovat liikunnalliset tapahtumat, niin suurelle yleisölle kuin myös yrityksille, mutta myös yritysjuhlista sekä pikkujoulutapahtumista löytyy paljon kokemusta. Myös yritysten liikunnallisista tyky- ja virkistyspäivistä on tullut vuosien mittaan suosittuja ja kysyttyjä; järjestämme vuosittain kymmeniä pienempiä ja suurempia henkilökunta- ja asiakastapahtumia.

Esimerkkejä Aaltosahan upeissa puitteissa toteutettavista aktiviteeteista:

  • Voltin Landeolympialaiset:
  • Voltti Winter Games
  • Voltin Neliottelu

Lisätietoja voit katsoa osoitteesta www.tapahtumatuotantovoltti.fi

tai voitte lähettää sähköpostia Niina Seppäselle

 

Tapahtumatuotanto Voltti

UNIFLOW Valo- ja Tulishow

TULIESITYS
UniFlown vangitseva tulishow on voimakas ja näyttävä kokonaisuus, joka sisältää kansainvälisesti pitkälle hiottua tulitaidetta. Uniflown esityksissä yhdistyvät tulitaiteilijoiden välinehallinta, show, pyrotekniikka sekä trikkaus-ja notkeusakrobaattien huikeat voltit ja taistelukoreografiat.

Katso tästä AaltoSahalla kuvattu Uniflown Valo-tulishow-esitys: Klikkaa tästä.

Uniflow on esiintynyt ympäri maailmaa mm. Singaporessa, Abu Dhabissa, Yhdysvalloissa, Intiassa, Portugalissa, Turkissa, Brasiliassa, Israelissa ym. Uniflown tuliesitykset palavat kirkkaalla liekillä niin yritystapahtumissa, festivaaleilla, gaaloissa kuin häissäkin.

EKSTRA !
Uuden Graphic Led-tekniikan avulla voimme lisätä tekstejä, valokuvia, ja muotoja esityksiin – piirtämällä ne ilmaan erikoisvalmisteisilla välineillä! Logoja, valokuvia, yritysten nimiä, hääparin nimikirjaimia, muotoja, värejä, tribaaleja. Vain mielikuvitus on rajana! Takuuvarma WoW-elementti! Kaikkiin tuliesityksiin voidaan lisätä myös pyrotekniikkaa sekä erikoistehosteita aina ilotulitukseen asti! Tuliesityksemme ovat vastuuvakuutettu miljoonasta eurosta!

GLOW SHOW

Mahtipontinen ja soturihenkinen elokuvamusiikeilla höystetty esitys. Tämä show luo upean visuaalisen kokonaisuuden näyttävien pukujen hehkuessa mustavalon luomassa maailmassa erilaisten led-välineiden maalatessa kuvioita ja värejä ilmaan. Esitykseen voidaan yhdistää myös vahvaa tricking-akrobatiaa, joka on yhdistelmä näyttäviä volttisarjoja ja temppuja eri taistelulajeista sekä taidokasta notkeusakrobatiaa.

Uuden Graphic Led-tekniikan avulla voimme lisätä tekstejä, valokuvia, ja muotoja esityksiin – piirtämällä ne ilmaan erikoisvalmisteisilla välineillä! Logoja, valokuvia, yritysten nimiä, hääparin nimikirjaimia, muotoja, värejä, tribaaleja…Vain mielikuvitus on rajana! Takuuvarma WoW-elementti! Esitys voidaan toteuttaa 3 – 10 esiintyjän voimin.

UNIFLOW   Valo- ja Tulishow

ACTION FACTORY / Suomen TilausAktiviteetit Oy

“EMME LAKKAA LEIKKIMÄSTÄ KOSKA VANHENEMME, VAAN VANHENEMME KOSKA LAKKAAMME LEIKKIMÄSTÄ”

PIRISTYSTÄ PÄIVÄÄN, TUULETUSTA TIIMIIN! Järjestämme ohjatut tiimikisat monin eri variaatioin, niin sisällä kuin ulkonakin – vaivattomasti avaimet käteen-periaatteella. Haluamme tuulettaa ryhmäänne hauskalla yhteisellä tekemisellä, joskin taustalla on myöskin annos kisailufiilistä, joka houkuttelee osallistujia yrittämään ja kokeilemaan uusiakin juttuja.
 Meillä on yli 50 erilaista valmisohjelmaa tarjolla, kaikki teitä silmällä pitäen valmiiksi ideoituna! Jos ei aivan mieleistä toimintaa löydy valmiina, niin räätälöimme sopivan ohjelmapaketin ryhmällenne.

Valmiina on niin omituiset olympialaiset eri teemoin kuin mäkiautokisailut, ryhmärummuttelut, geogames-paikannuspelit ja pakopelien inspiroimat mysteeripelitkin!

TIIMITOIMINNAN SPESIALISTIT JO VUODESTA 1988
 www.actionfactory.info
  0400-482012 Toimimme valtakunnallisesti Hämeenlinnasta käsin, Virvelintie 12, 13100 Hämeenlinna

mäkiautokilpailu aaltosahalla

AaltoSahan vieressä Lomakylä Solaniemessä on luontopolku. Luontopolulla voit kisailla luontoaiheisten taulujen avulla ja retkeillä ystävien, perheen tai kokousryhmän kanssa. Luontopolun varrella on kota, jossa kypsennät makkarat, letut ja itse pyydystetyt kalat tulen loisteessa ja ritinässä.

Syksyisin nautit uskomattomista väreistä ja kirpeästä aamusoutelusta peili tyynellä järvellä. Voit vaeltaa, lenkkeillä ja retkeillä.  Anna katseen ja sielun levätä upeissa järvimaisemissa.

Kuinka mukavaa onkaan tulla sisälle saunomaan ja lämpimään ulkoporealtaaseen kivan ulkona vietetyn päivän jälkeen.

Meillä voit kalastaa kesät talvet. Talveen kuuluvat ehdottomasti pulkkamäki, hiihtely ja lasten talviset lumiriennot.

 

Meiltä voit tiedustella erilaisia ohjattuja vaihtoehtoja kokousryhmäsi virkistykseksi. Vaihtoehtoina on esimerkiksi; melontaa, moottoriveneajelua tai kalastusretkiä Längelmävedellä. Tässä myös muutama linkki, joihin kannattaa tutustua, mikäli kaipaat ohjattua aktiviteettia ryhmällesi AaltoSahalle.

Melontaohjaaja Päivi Haikka

Längelmäveden Venematkat

Lähialueen palveluita

Ponimaa: Poniratsastusta, lasten elämyspiha ja eläinpiha. Avoinna kesäisin.

 Rönnin tanssilava, lavatanssit, kesätapahtumat, kesäravintola-kahvio, pub ja kesäteatteri ovat vain 10 km:n automatkan päässä, moottoriveneellä 10 minuuttia. Rönni on kesäkaudella avoinna päivittäin. Rönnissä on kesäkaudella lounaspöytä päivisin ja grilli/kahvila avoinna koko päivän.

Cafe Herkkuhetki on nautinnollinen kahvi- ja herkkuleivosten ostospaikka Oriveden keskustassa.

 Särkänniemen huvipuisto on koko perheen Elämyspuisto. Noin tunnin ajomatka

Muumimuseo Tampereella tunnin ajomatkan päässä 

 Purnun ja Leporannan taidenäyttelyt tarjoavat paljon nähtävää kesäisin

 Serlachius-museot Mänttä. Taide ja tarinat kohtaavat Serlachius-museoissa.

 Luontoelämyksiä: Isojärven kansallispuisto ja  Pukalan retkeilyalue lähellä.

 Voit viettää päivän Himoksen, Sappeen tai Juupavaaran laskettelukeskuksissa, kaikkiin vain 50 km
Laskettelua, lumilautailua ja telemarkkia

  Oriveden kaupunki

  Tampereen kaupunki