Ajankohtaista

Pikkujoulut, Kokoukset tai häät

Pikkujouluaika lähestyy. AaltoSaha soveltuu hyvin pikkujouluihin ja virkistyspäiviin. Yrityksillä on mahdollisuus viettää päivä ja ilta tai viettää pidempi aika ja yöpyä AaltoSahan yläkerrassa sijaitsevissa kauniissa huoneissa.

AaltoSahan kokous- ja juhlahuvila tarjoaa uudet ja hienot puitteet yrityksesi kokouksille. Vietä päivä kokoustaen ja ilta mukavasti työkavereiden kanssa jutellen, saunoen ja nauttien hyvästä ruuasta. Ruuat voit tuoda itse tai tilata  suoraan yhteystyökumppaneiltamme. 

Tule katsomaan modernia juhlatilaa aivan järven rannalla.

Jos olet järjestämässä hääjuhlaa vuonna 2019 tai 2020, niin olet tervetullut katsomaan häätilojamme paikan päälle ja varaamaan haluamasi ajan. Vapaana on vielä muutama viikonloppu keskikesälle 2019. Paikan päällä näkee uudet tilat, kauniin ympäristön ja järvimaiseman parhaiten. Ajankohta tulee sopia etukäteen.

Tervetuloa katsomaan edustushuvilaa.

Ota yhteyttä: Simo Solala, 044 530 6728,

 

Pikkujoulut, Kokoukset tai häät

AaltoSahan kokoustila ja saunaosasto

Nyt voit nopeallakin aikataululla järjestää kokouksen ja saunaillan tai useamman päivän kokouksen. 

Onko yritykselläsi tai yhdistyksellä ajatuksissa pitää kokousta ja virkistysiltaa? Meillä on uudet, modernit kokoustilat uusilla av-laitteilla ja iso sauna-osasto ja Jacuzzi ulkoporeallas. Kokouspäivän jälkeen on mukava rentoutua saunassa, istua hyvässä seurassa isolla terassilla ja käydä välillä ulkoporealtaassa tai uimassa. Ranta ja iso laituri vain 10m terassilta. Terassilta aukeaa upea järvimaisema Längelmävedelle.

Soita: Simo Solala, 044 530 6728,

AaltoSahan kokoustila ja saunaosasto

Juhlatila

Tule ja vietä syntymäpäivät, rippijuhlat, ristiäiset, perhejuhlat, pikkujoulut, polttarit tai illanvietto. AaltoSahan Juhlatila on uusi moderni kohde, joka soveltuu moniin erilaisiin tilaisuuksiin. AaltoSaha edustushuvila sijaitsee luonnonkauniilla paikalla aivan ison Längelmäveden rannalla.

Katso kuvat ja ota yhteyttä.

Simo Solala, 044 530 6728,

Juhlatila