Ajankohtaista

Kokoukset, häät ja juhlat

AaltoSahan kokous- ja juhlahuvila tarjoaa uudet ja hienot puitteet yrityksesi kokouksille ja virkistyspäiville. Vietä päivä kokoustaen ja ilta mukavasti työkavereiden kanssa jutellen, saunoen ja nauttien hyvästä ruuasta. Ruuat voit tuoda itse tai tilata  suoraan yhteystyökumppaneiltamme. 

Tule katsomaan modernia juhlatilaa aivan järven rannalla.

Jos olette järjestämässä hääjuhlaa vuonna 2024 tai 2025, niin olet tervetullut katsomaan häätilojamme paikan päälle ja varaamaan viikonlopun hääjuhlaanne.  Paikan päällä näkee tilat, kauniin ympäristön ja järvimaiseman parhaiten. Ajankohta tulee sopia etukäteen.

Tervetuloa katsomaan edustushuvilaa.

Ota yhteyttä: Simo Solala, 044 530 6728,

 

Kokoukset, häät ja juhlat

AaltoSahan kokoustila ja saunaosasto

Nyt voit nopeallakin aikataululla järjestää kokouksen ja saunaillan tai useamman päivän kokouksen. 

Onko yritykselläsi tai yhdistyksellä ajatuksissa pitää kokousta ja virkistysiltaa? Meillä on uudet, modernit kokoustilat uusilla av-laitteilla ja iso sauna-osasto ja Jacuzzi ulkoporeallas. Kokouspäivän jälkeen on mukava rentoutua saunassa, istua hyvässä seurassa isolla terassilla ja käydä välillä ulkoporealtaassa tai uimassa. Ranta ja iso laituri vain 10m terassilta. Terassilta aukeaa upea järvimaisema Längelmävedelle.

Soita: Simo Solala, 044 530 6728,

AaltoSahan kokoustila ja saunaosasto

Juhlatila

Tule ja vietä syntymäpäivät, rippijuhlat, ristiäiset, perhejuhlat, pikkujoulut, polttarit tai illanvietto. AaltoSahan Juhlatila on uusi moderni kohde, joka soveltuu moniin erilaisiin tilaisuuksiin. AaltoSaha edustushuvila sijaitsee luonnonkauniilla paikalla aivan ison Längelmäveden rannalla.

Katso kuvat ja ota yhteyttä.

Simo Solala, 044 530 6728,

Juhlatila