Keittiö

AaltoSahalla on kaksi keittiötä. Kokoussalin yhteydessä on normaali keittiö, jota käytetään pienemmissä juhlissa ja illanvietoissa. Tässä keittiössä on keraaminen liesitaso, mikroaaltouuni ja uuni, astianpesukone, jääkaappi + jääkaappi-pakastin, viinikaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Saarekkeena on upea iso pöytä laatikostoineen ja pintana on kivitaso. Keittiö sijaitsee kokoussalin yhteydessä ja terassin vieressä.

Juhlasalin yhteydessä on laitoskeittiö isoja ja vaativampia juhlia varten. Laitoskeittiössä on aivan uudet nykyaikaiset koneet. Keraaminen liesitaso, höyryuunit 2 kpl., astianpesukoneena Metoksen kupukone ja esipesusuihku altaalla, korihylly koreineen, kaksi jääkaappia, kahvinkeitin, vedenkeitin ja termospannut soveltuvat hyvin isompienkin juhlien järjestämiseen. 

AaltoSahan Edustushuvilan keittiöiden avulla Juhlatilat Tampereen lähellä löytyvät upean idyllisen miljöön ympäriltä! Onko sinulla etsinnässä kokoustilat Tampereelta n. tunnin ajomatkan päässä? Järjestä meillä upeat häät, juhlat, yritystapahtumat ja tyhy-päivät!