Kokoustilat

Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat ulkoporealtaalla
Kokoustilat majoitus
Kokoustilat majoitus
Kokoustilat ulkoporealtaalla
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat

Kokoustilat Tampereen lähellä Pirkanmaalla yli yön kokouksiin Längelmäveden rannalla

AaltoSahan Kokoushuvilalla voit järjestää yrityksesi kokoukset sekä pienemmälle että isommalle ryhmälle. Huvilan kokoustilat ovat Tampereen lähellä Pirkanmaalla aivan Längelmäveden rannalla. Monipuoliset, helposti muutettavat kokoustilat antavat hyvät puitteet onnistuneille kokouksille tai koulutuksille. AaltoSahan Kokoushuvilalla on kokouksissa käytössä:

 • videotykki
 • valkokangas
 • valokuitu netti 100 Mbit/s
 • fläppitaulu
 • langaton mikrofoni
 • hyvä äänentoisto.

 

Kokoustilat Tampereen lähellä Pirkanmaalla yli yön kokouksiin Längelmäveden rannalla

Kokoustilat jopa yli 100 henkilölle idyllisessä miljöössä

Kokouspaikkana Edustushuvila AaltoSaha sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, joten yksityisyys on taattu. AaltoSahalla voi 25 henkilöä kokoustaa kokoussalissa pitkän pöydän äärellä ja juhlasalissa voi järjestää jopa 80 henkilön kokouksen. Yhteensä AaltoSahan huvilalla voi järjestää kokouksen yli 100 henkilölle.

Rauhallinen sijainti

Kokoustilana edustushuvila AaltoSaha on rauhallinen sijainniltaan. AaltoSahalla on aina vain yksi yritysryhmä kerrallaan, joten yksityisyys on taattu. Tämän ansiosta kokoukset onnistuvat varmasti täydellisesti.

Kokoustilat jopa yli 100 henkilölle idyllisessä miljöössä

Kokoushuvilalle hyvin soveltuvia tapahtumia

 • kokoukset
 • koulutuspäivät
 • strategiapäivät
 • asiakastilaisuudet ja -tapaamiset
 • tuotteiden lanseeraukset
 • TYHY-päivät
 • yritysjuhlat

Ruokapalvelun voi asiakas tuoda itse tai tilata AaltoSahan yhteistyökumppaneilta. AaltoSahan huvilalla ei ole alkoholioikeuksia, joten asiakas saa itse tuoda omat juomat huvilalle.

Kokoushuvilalle hyvin soveltuvia tapahtumia

Kokoustilat tarjoavat erilaisia kokousvaihtoehtoja

Esimerkki #1 maks. 16 henkilöä

 • Yrityksen yli yön kokous enintään 16 henkilölle.
 • Kokous on vähintään kaksi kokouspäivää sisältäen saunaillan ulkoporeammeella ja majoituksen yli yön 2h-4h huoneissa AaltoSahan huvilalla.

Esimerkki #2 maks. 90 henkilöä

 • Yrityksen yli yön kokous 17 – 90 henkilölle.
 • Kokous on vähintään kaksi kokouspäivää sisältäen saunatilat ulkoporeammeella ja majoituksen 2h-4h huoneissa AaltoSahan huvilalla ja Lomakylä Solaniemen lomamökeissä 200-1 500 m etäisyydellä AaltoSahan huvilasta.
 • Maks. 16 henkilöä majoittuu AaltoSahan edustushuvilalla ja loput majoittuvat Lomakylä Solaniemen lomamökeissä.
 • Tunnelmallista ja rauhallista majoittumista isollekin porukalle!

Esimerkki #3 iltatilaisuus

 • yrityksen tyhy-päivät
 • pikkujoulut
 • asiakastilaisuus
 • hallituksen kokoukset
 • yritysjuhlat jne.

Esimerkki #4 illanvietto ja yöpyminen

 • Ryhmille illanvietto, saunailta ja yöpyminen: seurat, yhdistykset, kerhot, ystäväryhmät, polttarit sekä muut erilaiset ryhmät
Kokoustilat

AaltoSahalla on kaksi keittiötä

Kokoussalin yhteydessä normaali keittiö, joka sopii hyvin pienempiin juhliin ja illanviettoihin. Tässä keittiössä on keraaminen liesitaso, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi + jääkaappi-pakastin, viinikaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Saarekkeena on tilava kivitaso laatikostoineen. Keittiö sijaitsee kokoussalin yhteydessä ja terassin vieressä.

Juhlasalin yhteydessä on laitoskeittiö isoja ja vaativampia juhlia varten. Laitoskeittiö on varustettu modernisti. Laitoskeittiöstä löytyy mm. keraaminen liesitaso, höyryuunit 2 kpl, astianpesukoneena Metoksen kupukone ja esipesusuihku altaalla, korihylly koreineen, kaksi jääkaappia, kahvinkeitin, vedenkeitin ja termospannut soveltuvat hyvin isompienkin juhlien järjestämiseen. AaltoSahan keittiöt auttavat järjestämään isotkin kokoukset ja juhlat.

AaltoSahalla on kaksi keittiötä

Kokoustilat saunalla ja ulkoporealtaalla järven rannalla

Yhdistä kokous ja rattoisa virkistysilta saunomisen ja poreiden merkeissä!

Kokoushuvilassa on oma saunaosasto takkahuoneineen. Saunatiloihin kuuluu iso sauna, pesuhuone kolmella suihkulla ja takka/pukuhuone. Saunan yhteydessä on mahdollista käyttää myös ulkoporeallasta ja välillä käydä pulahtamassa järviveteen. Talvella myös avantouinti on mahdollista. Lue lisää saunatiloistamme ja katso kuvat.

Saunominen, uinti ja ulkoporeallas yhdistyvät AaltoSahalla upeasti, koska järvi on aivan vieressä. Takkahuoneesta pääsee isolle terassille, josta johtaa kivetys laiturille, hiekkarantaan ja saareen. Isolla terassilla on useampi istumaryhmä. Täällä voit jatkaa tiimityöskentelyä ja nauttia ilta-auringosta.

Kokoustilojen yhteydessä on toimiva moderni keittiö sekä iso sohvaryhmä telkkareineen.

Kokoustilat saunalla ja ulkoporealtaalla järven rannalla

Kokoustilat majoituksella

AaltoSahan huvilalla on yöpymismahdollisuus 6 makuuhuoneessa (2-4 hlö/huone) yhteensä 16 henkilölle. Lisämajoitusta voi vuokrata meiltä vieressä sijaitsevasta Lomakylä Solaniemestä. Lomakylä Solanimen lomamökit sijaitsevat 200-1 500 m etäisyydellä AaltoSahan huvilasta. AaltoSahalle kannattaakin tulla yöpymään ja pystymme majoittamaan 16-90 henkilöä AaltoSahan sekä Solaniemen lomamökkien avulla.

Kahden henkilön makuuhuoneita on 3 kpl, joista yksi on sviittihuone. Kahdessa makuuhuoneessa on 3 vuodetta. Yksi makuuhuone on neljälle hengelle. Katso kuvia AaltoSahan majoitustiloista ja lue lisää.

Lisätietoja Solaniemen lomamökeistä voit katsoa osoitteesta www.solaniemi.com

AaltoSahan huvilalla ja Lomakylä Solaniemissä on kesällä majoitus mahdollisuus enintään yhteensä 110 henkilölle ja talvella 90 henkilölle.

AaltoSahan huvilan upea miljöö

AaltoSaha Kokous- ja Juhlahuvila sijaitsee upealla paikalla Längelmäveden rannalla. Auringosta saa nauttia koko päivän sään salliessa. Laaja piha- ja nurmialue. Iso terassi jossa useita istumaryhmiä. Luonnon läheisyys. Terassilta kivetys laiturille ja saareen. Iso laituri. Laiturin vieressä on myös lasten hiekkaranta. Isolla terassilla on useita istumaryhmiä, joissa voi viettää aikaa hyvässä seurassa.

Kokoustilat majoituksella

Kokoustilat ja liikunnalliset aktiviteetit AaltoSahalla

Tapahtumatuotanto Voltti on kokenut tapahtumajärjestäjä. Suunnittelemme, ideoimme ja toteutamme laadukkaita tapahtumia monivuotisella ammattitaidolla.  Yrityksille osaamisaluettamme ovat liikunnalliset tapahtumat. Yritysten liikunnallisista tyky- ja virkityspäivistä on tullut vuosien mittaan suosittuja ja kysyttyjä; järjestämme vuosittain kymmeniä pienempiä ja suurempia henkilökunta- ja asiakastapahtumia.

Esimerkkejä AaltoSahan upeissa puitteissa toteutettavista aktiviteeteista:

 • Voltin Landeolympialaiset
 • Voltti Winter Games
 • Voltin Neliottelu (lajien muokkaus mahdollista vuodenajan mukaan)

Viereinen kuva on AaltoSahalta

Lisätietoja voitte katsoa osoitteesta www.tapahtumatuotantovoltti.fi

tai voitte lähettää sähköpostia Niina Seppäselle tai puh. 040 580 7971

Lue myös muista aktiviteeteista.

Kokoustilat ja liikunnalliset aktiviteetit AaltoSahalla

Kokoustiloissa onnistuu myös tiimikisat AaltoSahalla

ACTION FACTORY / Suomen TilausAktiviteetit Oy

Vieressä oleva kuva AaltoSahalta

”EMME LAKKAA LEIKKIMÄSTÄ KOSKA VANHENEMME, VAAN VANHENEMME KOSKA LAKKAAMME LEIKKIMÄSTÄ”

PIRISTYSTÄ PÄIVÄÄN, TUULETUSTA TIIMIIN! Järjestämme ohjatut tiimikisat monin eri variaatioin, niin sisällä kuin ulkonakin – vaivattomasti avaimet käteen-periaatteella. Haluamme tuulettaa ryhmäänne hauskalla yhteisellä tekemisellä, joskin taustalla on myöskin annos kisailufiilistä, joka houkuttelee osallistujia yrittämään ja kokeilemaan uusiakin juttuja.
Meillä on yli 50 erilaista valmisohjelmaa tarjolla, kaikki teitä silmällä pitäen valmiiksi ideoituna! Jos ei aivan mieleistä toimintaa löydy valmiina, niin räätälöimme sopivan ohjelmapaketin ryhmällenne.

Valmiina on niin omituiset olympialaiset eri teemoin kuin mäkiautokisailut, ryhmärummuttelut, geogames-paikannuspelit ja pakopelien inspiroimat mysteeripelitkin!

TIIMITOIMINNAN SPESIALISTIT JO VUODESTA 1988
www.actionfactory.info
0400-482012 Toimimme valtakunnallisesti Hämeenlinnasta käsin, Virvelintie 12, 13100 Hämeenlinna

mäkiautokilpailu aaltosahalla

Pyydä tarjous AaltoSahan kokoustiloista

Kysy rohkeasti meiltä tarjousta kokoustilasta. Taustilantie 26, Orivesi.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tai voit soittaa 044 530 6728 / Simo Solala

Kokoustilat