Häät

Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät
Häät

Hääpaikka rannalla modernilla huvilalla

Hääviikonlopun voi perinteisen hotellin sijaan viettää rannalla olevassa Juhlahuvilassa. AaltoSaha Juhlahuvila sijaitsee upealla paikalla Längelmäveden rannalla 10 metriä järvestä kokopäivän aurinkopaikalla. Piha- ja nurmi-alue on aivan veden rajassa. Valoisalta terassilta johtaa kivetys laiturille ja saareen.  Luksusrantahuvila kaikkine mukavuuksineen tarjoaa upeat puitteet unohtumattomaan hääjuhlaan. Rantamaisemissa on ihana viettää viikonloppu kaikessa rauhassa hyvien ystävien keskellä. AaltoSaha Juhlahuvilalla voit järjestää erikokoisia häitä. On sinulla sitten isommat häät, 80 – 120 henkilöä, tai intiimimmät pienemmät häät, kaunis moderni AaltoSaha sopii molempiin.

AaltoSahalla on useita vaihtoehtoja vihkimispaikaksi, sillä hääjuhlan kohokohta on vihkimistapahtuma.

Vihkipaikkana AaltoSahan Juhlahuvilan erikoisuutena rannalla on oma saari, jonne johtaa romanttinen kaarisilta. Viehättäviä vihkimispaikkoja AaltoSahan rannalla ovat myös iso laituri tai iso katettu terassi, näistä voit valita mieleisesi.

Kirkkovihkimisen vaihtoehtoina ovat vanhat kauniit puukirkot Eräjärven kirkko ja Längelmäen kirkko noin 10 km etäisyydellä.

Hääjuhlan tilat

Edustushuvila AaltoSahan juhlatilat koostuvat kahdesta yhtenäisestä tilasta, juhla- ja kokoussalista. Näistä muodostuu yksi yhtenäinen tila. Suosittelemme edustushuvila AaltoSahaa 10 -120 henkilön hääjuhliin.  Majoitusta on mahdollista varata tarpeen mukaan. Juhlahuvilalla on useampia istumaryhmiä; iso sohvaryhmä juhlatilassa, useita ryhmiä terassilla ja saunaosaston istumaryhmä. Näin vieraat voivat juhlan edetessä vaihdella paikkoja ja nauttia toistensa seurasta. 

Aaltosahalla ei ole alkoholioikeuksia, mikä asiakkaan näkökulmasta merkitsee selvää säästöä.

Asiakas saa itse tuoda omat juomat.

Juhlatilojen yhteydessä on laitoskeittiö ja moderni keittiö. Ruokailu tilataan yleensä cateringin kautta. Kysy lisää meiltä tai voit myös tuoda ruokasi itse huvilalle.

 

Hääjuhlan tilat

Hääpaikkana AaltoSahan Juhlahuvilan häät noudattavat seuraavaa peruskuviota

  • perjantai- ilta alkaa klo 18, jolloin pieni ryhmä saapuu ja valmistelee paikan juhlakuntoon. Kun huvila on koristeltu juhlakuntoon, niin häitä valmisteleva ryhmä voi viettää yhdessä loppuillan huvilalla nauttien saunatiloista, ulkoporealtaasta ja rantamaisemista sekä samalla yöpyä huvilalla.    
  •  lauantaina vietetään hääjuhla.
  • sunnuntai on siivouspäivä. Avaimet tulee luovuttaa iltapäivällä kello 16 mennessä.

Hääpakettiin kuuluvat:

  • Juhlatilat, 30 – 120 henkilöä
  • Yleiset tilat;  WC 5 kpl, eteistilat, keittiöt
  • Katettu ja avoin terassitila
  • Piha-alueet; iso laituri, saari patiolla vihkimiseen,
  • Majoitus enintään 16 henkilölle 6 makuuhuoneessa
  • Saunaosasto 
  • Jacuzzi-ulkoporeallas
Hääpaikkana AaltoSahan Juhlahuvilan häät noudattavat seuraavaa peruskuviota

Häät ja Sauna ulkoporealtaalla

Juhlahuvilassa on oma sauna-osasto takkahuoneineen. Sauna-osastoon kuuluu iso sauna, pesuhuone kolmella suihkulla ja takka/pukuhuone. Suureen SunSaunaan mahtuu kerralla isompikin ryhmä saunomaan ja nauttimaan pehmoisista löylyistä. Suihkutilasta pääsee takkahuoneen kautta houkuttelevaan ulkoporeammeeseen ja uimaan virkistävään järviveteen tai istuskelemaan terassille.

Night Spa : Hääjuhlan edetessä iltaan ja yöhön voitte rentoutua lämpöisessä ulkoporealtaassa nautiskellen kylmää poreilevaa juomaa ja ihailla upeaa kesäistä auringon laskua tai kirkasta tähtitaivasta kirpeässä pakkasessa.

Samppanjalasi, lämmin ulkoporeallas ja upea järvimaisema.

Häät ja Sauna ulkoporealtaalla

Häämajoitus

 

Häämajoitusta on Juhlahuvilan yläkerrassa uusissa viehättävissä viihtyisissä kuudessa makuuhuoneessa, joissa on makuupaikkoja yhteensä 16 henkilölle.

Hääparille on oma sviittihuone.  Siellä on isot ikkunat, ranskalainen parveke ja upeat järvimaisemat. Kahden henkilön makuuhuoneita on sviittihuoneen lisäksi kaksi. Kahdessa makuuhuoneessa on kolme vuodetta ja yksi makuuhuone on neljälle henkilölle. Makuuhuoneet ovat valoisia ja tilavia. Yläkerrassa on myös WC.

Vieraille lisämajoitusta tarjoaa Lomakylä Solaniemi, joka sijaitsee kävelymatkan päässä edustushuvila AaltoSahalta. Solaniemessä meillä on 16 eritasoista omavaraista lomamökkiä 2-8 henkilölle. Lomakylä Solaniemi tarjoaa monimuotoista majoitusta 40 ha:n luonnonkauniissa Solaniemessä omassa rantamökissä aivan omassa rauhassaan. Solalan tilan perinteikkäässä ja laajassa pihamiljöössä on myös useita pienempiä mökkivaihtoehtoja lähellä AaltoSahan huvilaa vuokrattavana.

 

Häämajoitus

Tampereen Häämessut

Olemme olleet mukana Tampereen Häämessuilla vuodesta 2016 lähtien melkein joka vuosi. Messut ovat olleet mukava kokemus ja aiomme jatkossakin osallistua vastaavanlaisiin tapahtumiin. Häämessut ovat hieno ja kaunis kokonaisuus häistä. Kuvassa on Simo Solala.
Kiitos kaikille osastollamme vierailleille. Tervetuloa tutustumaan AaltoSaha Juhlahuvilaan.
Simo Solala 044 530 6728

 

Kokoustilat