Majoitustilat

AaltoSaha Kokous- ja Juhlahuvila

Juhlatila majoituksella etsinnässä? Edustushuvila AaltoSahan yläkerrassa on 6 uutta erillistä viihtyisää makuuhuonetta, joissa on makuupaikkoja yhteensä 16 henkilölle.

Kahden henkilön makuuhuoneita on kolme, joista yksi on ajateltu sviittihuoneeksi. Kahdessa makuuhuoneessa on kolme vuodetta ja yksi makuuhuone on neljälle henkilölle. Huoneet ovat valoisia ja tilavia. Yläkerrassa on myös WC.

AaltoSaha Kokous- ja Juhlahuvila

Lomakylä Solaniemi

Lomakylä Solaniemi sijaitsee kävelymatkan päässä Edustushuvila AaltoSahalta. Solaniemessä on 16 eritasoista omavaraista lomamökkiä 2-8 henkilölle. Lomakylä Solaniemi tarjoaa monimuotoista majoitusta 30 ha:n luonnonkauniissa Solaniemessä omassa rantamökissä aivan omassa rauhassaan. Solalan tilan perinteikkäässä ja laajassa pihamiljöössä on myös useita pienempiä mökkivaihtoehtoja.

Lomakylä Solaniemessä voit nauttia mökkeilystä, luonnosta ja palveluistamme kaikkina vuoden aikoina.

Yhdistä rentouttava loma sekä juhlat ja vietä vaikka koko viikko lomamökissä.
AaltoSahan ja Lomakylä Solaniemen yhteismajoitusmäärä on 90 henkilöä ja kesällä majoitusmäärä on 115 henkilöä. Lomakylä Solaniemen mökkejä vuokrataan myös muille asiakkaille, joten halutessasi varauksen majoituksesta on varaus tehtävä ajoissa.

Lomakylä Solaniemi