Loma Edustushuvilalla

Loma AaltoSaha edustushuvilalla Orivedellä Längelmäveden Koljonselän rannalla 60 km Tampereelta.

Vietä viikonloppu tai viikko edustushuvila AaltoSahalla keväällä, kesällä, syksyllä tai talvella.

Kaunis kesä, värikäs kuulas syksy tai kirkkaat keväthanget kalaisa iso Längelmävesi ja uusi moderni huvila. AaltoSaha lomahuvila sijaitsee aivan omassa rauhassaan Lomakylä Solaniemen vieressä. Tulkaa nauttimaan rauhasta kuitenkaan luopumatta mukavuuksista.
Rannassa on oma soutuvene ja mahdollisuus kalastaa runsaskalaisessa järvessä. Voitte myös nauttia kävelyretkistä hiekkateillä tai lähteä patikoimaan Solaniemessä sijaitsevalle luontopolulle, jossa voi porukalla miettiä oikeita vastauksia luontoaiheisiin kysymyksiin. Luontopolulla on koti, jossa on kotakeittiö makkaranpaistoa tai lättykestejä varten. Myös marjastaminen ja sienestäminen onnistuu.

 

AaltoSahalla on majoitustilat 16 henkilölle yläkerran valoisissa viihtyisissä huoneissa. Ruokailu- ja oleskelutilana toimii kokoussali, jossa ison pöydän ympärille kaikki mahtuvat ruokailemaan ja iso sohvaryhmä oleilua ja television katselua varten sekä moderni keittiö kaikilla mukavuuksilla. Tiloissa on yhteensä 5 wc.tä.

Sauna-osastolla nautit pehmeistä löylyistä SunSaunassa ja peseydyt miellyttävän sadesuihkun alla. Tilasta on esteetön kulku takkahuoneen kautta terassille Jacuzzi ulkoporealtaaseen sekä kivetystä pitkin laiturille ja uimaan. Takkahuoneessa on istumaryhmä ja takka, jossa voit nauttia tulen loimusta ja makkaran paistosta. Takkahuoneessa on myös pesutorni, allas ja siivouskaappi.