Kokous

Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous
Kokous

Kokous Tampereen lähellä Längelmäveden rannalla

AaltoSahan Kokoushuvilalla voimme järjestää yrityksesi kokoukset pienemmälle, että isommalle ryhmälle. Kokoustilat Tampereen lähellä Pirkanmaalla ovat aivan Längelmäveden rannalla. Monipuoliset, helposti muutettavat kokoustilat ja kokousvälineet antavat hyvät puitteet onnistuneelle kokouksille tai koulutuksille. AaltoSahan huvilla on kokouksissa käytössä langaton netti, videotykki, fläppitaulu ja hyvä äänentoisto. 

Kokouspaikkana Edustushuvila AaltoSaha on rauhallinen ja sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, joten yksityisyys on taattu. AaltoSahalla voi 25 henkilöä kokoustaa kokoussalissa pitkän pöydän äärellä ja juhlasalissa voi järjestää jopa 80 henkilön kokouksen. Yhteensä AaltoSahan huvilalla voi järjestää  kokouksen yli 100 henkilölle.

Kokoushuvilalle hyvin soveltuvia yrityksen tapahtumia ovat kokoukset,  koulutuspäivät, strategiapäivät, asiakastapaamiset ja tuotteiden lanseeraukset.

Ruokapalvelun voi asiakas tuoda itse tai tilata AaltoSahan yhteistyökumppaneilta. AaltoSahalla on kaksi erillistä keittiötä käytettävissä.  AaltoSahan huvilalla ei ole alkoholioikeuksia, joten asiakas saa itse tuoda omat juomat huvilalle.

 

Kokoustilat

Kokousvaihtoehtoja

  • Yrityksen yli yön  kokous enintään 16 henkilölle. Kokous on vähintään kaksi kokouspäivää sisältäen saunaillan ulkoporeammeella ja majoituksen 2h-4h huoneissa AaltoSahan huvilalla.
  • Yrityksen yli yön kokous 16 – 110 henkilölle. Kokous on vähintään kaksi kokouspäivää sisältäen saunatilat ulkoporeammeella ja majoituksen 2h-4h huoneissa AaltoSahan huvilalla ja Lomakylä Solaniemen lomamökeissä 200m – 1 500 m etäisyydellä AaltoSahan huvilasta 
  • Yrityksen päiväkokous ja saunailta ulkoporeammeella 5 – 110 henkilölle.
  • Yrityksen iltatilaisuus (pikkujoulut, asiakastilaisuus, jne.)  
  • Ryhmille illanvietto, saunailta ja yöpyminen: seurat, yhdistykset, kerhot, ystäväryhmät, polttarit sekä muut erilaiset ryhmät
Kokousvaihtoehtoja

Kokous ja Saunatilat

Yhdistä kokous ja rattoisa virkistysilta saunomisen ja poreiden merkeissä

Kokoushuvilasta löytyy oma sauna-osasto takkahuoneineen. Saunan yhteydessä on mahdollista käyttää myös ulkoporeallasta ja välillä käydä pulahtamassa järviveteen. Isolla terassilla on useampi istumaryhmä. Täällä voit jatkaa tiimityöskentelyä tai nauttia ilta-auringosta.

Kokoustilojen yhteydessä on toimiva moderni keittiö ja iso sohvaryhmä telkkareineen.

Kokous ja Saunatilat

Kokous majoituksella

AaltoSahan huvilalla on yöpymismahdollisuus 6 makuuhuoneessa yhteensä 16 henkilölle. Lisämajoitusta voi vuokrata meiltä vieressä sijaitsevasta Lomakylä Solaniemesta. Lomakylä Solanimen mökit sijaitsevat 200 m – 1500 m etäisyydellä AaltoSahan huvilasta.  

Lisätietoja voit katsoa osoitteesta www.solaniemi.com 

Aaltosahan huvilalla ja Lomakylä Solaniemissä on kesällä majoitus mahdollisuus enintään 110 henkilölle ja talvella 90 henkilölle.

Kokous majoituksella

Kokous ja aktiviteetit

Tapahtumatuotanto Voltti on kokenut tapahtumajärjestäjä. Suunnittelemme, ideoimme ja toteutamme laadukkaita tapahtumia monivuotisella ammattitaidolla.  Yrityksille osaamisaluettamme ovat liikunnalliset tapahtumat. Yritysten liikunnallisista tyky- ja virkityspäivistä on tullut vuosien mittaan suosittuja ja kysyttyjä; järjestämme vuosittain kymmeniä pienempiä ja suurempia henkilökunta- ja asiakastapahtumia.

Esimerkkejä Aaltosahan upeissa puitteissa toteutettavista aktiviteeteista:

  • Voltin Landeolympialaiset
  • Voltti Winter Games
  • Voltin Neliottelu (lajien muokkaus mahdollista vuodenajan mukaan)

Lisätietoja voitte katsoa osoitteesta www.tapahtumatuotantovoltti.fi

tai voitte  lähettää sähköpostia Niina Seppäselle

Kokous ja aktiviteetit

Kokous ja aktiviteetit

Kokoustilat ja tiimikisat

ACTION FACTORY / Suomen TilausAktiviteetit Oy

Vieressä oleva kuva AaltoSahalta

”EMME LAKKAA LEIKKIMÄSTÄ KOSKA VANHENEMME, VAAN VANHENEMME KOSKA LAKKAAMME LEIKKIMÄSTÄ”

PIRISTYSTÄ PÄIVÄÄN, TUULETUSTA TIIMIIN! Järjestämme ohjatut tiimikisat monin eri variaatioin, niin sisällä kuin ulkonakin – vaivattomasti avaimet käteen-periaatteella. Haluamme tuulettaa ryhmäänne hauskalla yhteisellä tekemisellä, joskin taustalla on myöskin annos kisailufiilistä, joka houkuttelee osallistujia yrittämään ja kokeilemaan uusiakin juttuja.
  Meillä on yli 50 erilaista valmisohjelmaa tarjolla, kaikki teitä silmällä pitäen valmiiksi ideoituna! Jos ei aivan mieleistä toimintaa löydy valmiina, niin räätälöimme sopivan ohjelmapaketin ryhmällenne.

Valmiina on niin omituiset olympialaiset eri teemoin kuin mäkiautokisailut, ryhmärummuttelut, geogames-paikannuspelit ja pakopelien inspiroimat mysteeripelitkin!

TIIMITOIMINNAN SPESIALISTIT JO VUODESTA 1988
    /  www.actionfactory.info
  0400-482012 Toimimme valtakunnallisesti Hämeenlinnasta käsin, Virvelintie 12, 13100 Hämeenlinna

mäkiautokilpailu aaltosahalla