Kokoustilat

Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat
Kokoustilat

Kokoustilat

AaltoSahan huvilan kokoustilat soveltuvat hyvin 10 -100 henkilön kokouksiin. AaltoSahan huvila sijaitsee Pirkanmaalla lähellä Tamperetta luonnonkauniilla paikalla aivan Längelmäveden rannalla. Kokoustilat muodostuvat kokoussalista, juhlasalista ja saunaosastosta.

Kokouksissa on mahdollista käyttää ryhmän koosta riippuen joko pelkkää kokoussalia tai kokoussalia ja juhlasalia, jotka on mahdollista yhdistää yhdeksi tilaksi. Monipuoliset kokoustilat ja kokousvälineet antavat hyvät puitteet onnistuneelle kokouksella.

Kokouspaikkana edustushuvila AaltoSaha on rauhallinen sijainniltaan. AaltoSahalla on aina vain yksi yritysryhmä kerrallaan joten yksityisyys on taattu. Tämä varmasti vaikuttaa kokouksen tehokkuuteen. AaltoSahalla kokoussalissa voi pitää 30 henkilön kokouksen ja kokoussalissa sekä juhlasalissa jopa 100 henkilön kokouksen.

 

 

Kokoustilat

Kokoustilan yhteydessä

Yhdistä kokous ja rattoisa virkistysilta saunomisen ja poreiden merkeissä

Kokoushuvilasta löytyy oma sauna-osasto takkahuoneineen. Saunan yhteydessä on mahdollista käyttää myös ulkoporeallasta ja välillä käydä pulahtamassa järviveteen. Isolla terassilla on useampi istumaryhmä. Täällä voit jatkaa tiimityöskentelyä tai nauttia ilta-auringosta.

Kokoustilojen yhteydessä on toimiva moderni keittiö ja iso sohvaryhmä telkkareineen.

Kokoustilan yhteydessä

Kokoustilat majoituksella

AaltoSahan huvilalla on yöpymismahdollisuus 6 makuuhuoneessa yhteensä 16 henkilölle. Lisämajoitusta voi vuokrata meiltä vieressä sijaitsevasta Lomakylä Solaniemesta. Lomakylä Solanimen mökit sijaitsevat 200 m – 1500 m etäisyydellä AaltoSahan huvilasta.  

Lisätietoja voit katsoa osoitteesta www.solaniemi.com 

Aaltosahan huvilalla ja Lomakylä Solaniemissä on kesällä majoitus mahdollisuus enintään 110 henkilölle ja talvella 90 henkilölle.

Kokoustilat

Kokoustilat ja liikunnalliset aktiviteetit

Tapahtumatuotanto Voltti on kokenut tapahtumajärjestäjä. Suunnittelemme, ideoimme ja toteutamme laadukkaita tapahtumia monivuotisella ammattitaidolla.  Yrityksille osaamisaluettamme ovat liikunnalliset tapahtumat. Yritysten liikunnallisista tyky- ja virkityspäivistä on tullut vuosien mittaan suosittuja ja kysyttyjä; järjestämme vuosittain kymmeniä pienempiä ja suurempia henkilökunta- ja asiakastapahtumia.

Esimerkkejä Aaltosahan upeissa puitteissa toteutettavista aktiviteeteista:

  • Voltin Landeolympialaiset
  • Voltti Winter Games
  • Voltin Neliottelu (lajien muokkaus mahdollista vuodenajan mukaan)

Lisätietoja voitte katsoa osoitteesta www.tapahtumatuotantovoltti.fi

tai voitte  lähettää sähköpostia Niina Seppäselle tai puh. 040 580 7971

 

Kokoustilat ja liikunnalliset aktiviteetit

Kokoustilat tarjoavat erilaisia kokousvaihtoehtoja

  • Yrityksen yli yön  kokous enintään 16 henkilölle. Kokous on vähintään kaksi kokouspäivää sisältäen saunaillan ulkoporeammeella ja majoituksen 2h-4h huoneissa AaltoSahan huvilalla.
  • Yrityksen yli yön kokous 16 – 100 henkilölle. Kokous on vähintään kaksi kokouspäivää sisältäen saunatilat ulkoporeammeella ja majoituksen 2h-4h huoneissa AaltoSahan huvilalla ja Lomakylä Solaniemen lomamökeissä 200m – 1 500 m etäisyydellä AaltoSahan huvilasta 
  • Yrityksen päiväkokous ja saunailta ulkoporeammeella 5 – 110 henkilölle.
  • Yrityksen iltatilaisuus (pikkujoulut, asiakastilaisuus, jne.)  
  • Ryhmille illanvietto, saunailta ja yöpyminen: seurat, yhdistykset, kerhot, ystäväryhmät, polttarit sekä muut erilaiset ryhmät
Kokoustilat

Kokoustilat tarjouspyyntö

Kysy rohkeasti tarjousta kokoustiloista.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tai soita 044 530 6728

Kokoustilat
!important